Badge recyclagepark aanvragen

Badge: voor wie?

Aanvoerders van bedrijfsafval en gelijkgestelden zoals zelfstandigen, KMO's, scholen, verenigingen, OCMW's, rusthuizen, eigenaars van 2de verblijven, eigenaars in de gemeente doch niet wonend in de gemeente, toekomstige inwoners.
Zij kunnen enkel op het recyclagepark terecht als ze over een badge beschikken.

Let op: bij elk bezoek heeft de aanbrenger ook zijn elektronische identiteitskaart (eID) nodig!

Hoe aanvragen?

Via de website www.mirom.be kan een badge aangevraagd worden. Na aanvraag kan de badge op de gekozen locatie afgehaald worden. De kostprijs van een badge bedraagt €5.

Altijd ingang via weegbrug!

Aanvoerders met een badge dienen steeds een weging uit te voeren. De persoon die het afval brengt, moet ook zijn/haar eID gebruiken. Dit om misbruik te voorkomen.

Betalen vanaf de 1ste kilo

Voor het afval betaalt u een tarief vanaf de eerste kilo (met uitzondering van de groene groep). De kostprijs moet bij het bezoek aan het recyclagepark betaald worden via de betaalautomaat.

Bij elke weegcyclus wordt er een minimum netto-gewicht van 5 kg in rekening gebracht. De weegbrug heeft een nauwkeurigheid van 5 kg voor het weegbereik tot 10.000 kg.

Grote aanvoerder

Afhankelijk welk recyclagepark u bezoekt, zijn er mogelijks aangepaste openingsuren van toepassing wanneer uw voertuig, in beladen toestand, meer dan 4.000 kg weegt.
De openingsuren zijn terug te vinden op de website www.mirom.be.